; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

DUCATO ŠASIJA S KABINOM

Praktičan i funkcionalan

Biti spreman za misiju više je od same ideje; to je način rada odjela Fiat Professional, i novi Ducato Šasija s kabinom vam je spreman pomoći bez obzira na vaše poslovanje. Otkrijte nove značajke i kako vam mogu pomoći u vašem svakodnevnom poslu.

UDOBNOST U KABINI

Svaki pojedini detalj novog modela Ducato Šasija s kabinom je izveden na način da osigurava savršenu udobnost rada u kabini. Funkcija ulaska i pokretanja bez ključa kako biste mogli cijeli dan raditi držeći ključ u džepu. EPB sustav koji pretvara klasičnu ručnu polugu u jednostavnu tipku. Full-LED prednja svjetla za povećanje vidljivosti te Eat & Work sjedalo koje se pretvara u stol za laptop ili ručak. 

Uz sustav ulaska bez ključa možete lako otključati/zaključati kabinu i vrata teretnog prostora novog Ducata, bez uporabe vaših ključeva. Uz Keyless Go funkciju, možete pokrenuti i isključiti vozilo bez uporabe ključeva. Kao podrška specifičnim misijama, vrata se mogu zaključati i otključati s uključenim motorom.

Povezivost za komercijalna vozila nikada nije bila tako važna. Novi Ducato Šasija s kabinom nudi najbolje sustave informacija i zabave u klasi spojene s najnovijim tehnologijama povezivanja, što unaprjeđuje učinkovitost vozila i voznog parka.

KLJUČNE ZNAČAJKE

Preko 40 godina, ojačavamo vaše povjerenje s pouzdanosti, posvećenosti i 10.000 dostupnih inačica. Vaša misija postaje naša misija bilo da transportirate robu, ljude ili ako imate specifične potrebe.

POVRŠINA TERETNOG PROSTORA

Velika raznolikost i površina utovara od 4.9 do 8.5 m².

TEŠKI TERETI

Maksimalna ukupna masa iznosi 3.2 do 4.2t i ima do 2.1t nosivosti kako bi vaš posao bio jednostavniji.

POZORNOST NA DETALJE

Praktične bočne ograde, stražnja sklopiva stepenica i protuklizna površina.

SANDUK

Udoban i snažan sanduk koji je potreban svakom radniku. 5 verzija s jednom kabinom i 3 izvedbe s duplom kabinom. Površina teretnog prostora je od 4,9 do 8,5 m2.

JEDNOSMJERNI ILI TROSMJERNI NAGIBNI SANDUK

Kako bi se pojednostavile složene radnje, kiper je dostupan u 5 dužina, s jednom ili duplom kabinom od 5.1 to 6.8m², jednosmjernim ili trosmjernmi nagibnim sandukom.

JEDNA MISIJA, JEDAN MOTOR

Do 13 pogonskih sklopova s 2 različite homologacije, 4 razine snage i 2 mjenjača (AT-MT). Svi su specifično projektirani za potrebe lakih komercijalnih vozila.

VISOKA UČINKOVITOST VISOKA RAVEN UDOBJA VISOKA VZDRŽLJIVOST

Potpuno novi motor koji minimizira potrošnju i emisije uz optimiziranu masu. Smanjena razina buke i unaprjeđena elastičnost okretnog momenta s 9-stupanjskim mjenjačem. Izrađen s industrijskim dizajnom za visoku izdržljivost i vrhunsku pouzdanost.

MOTOR ZA LAKA OPTEREĆENJA

Niska potrošnja goriva i emisije za poslovanje na svakoj željenoj lokaciji.

Ručni mjenjač

120 MultiJet3
140 MultiJet3
160 MultiJet3 Power
180 MultiJet3 Power

Automatski mjenjač

140 MultiJet3 9 stupanjski
160 MultiJet3 9 stupanjski
180 MultiJet3 9 stupanjski

Dimenzije

Nova serija Ducato Šasija s kabinom nudi sav prostor koji trebate zahvaljujući jedinstvenim konfiguracijama koje jamče kapacitet, volumen tereta, nosivost i dužinu tereta i sve ostalo potrebno za izvršenje posla.

VELIKA RAZNOLIKOST

Verzije s jadnim kabinom, s dvojnom kabinom, sanduk i nagibni sanduk verzije; 5 dužina do 6.7m i kapacitetom nosivosti do 2.1 t.

NOVI MULTIJET3 POGONSKI SKLOP

Top performanse, ekstremna pouzdanost i smanjena potrošnja goriva i emisije CO2 zahvaljujući novoj generaciji motora specifično konstruiranih za laka komercijalna vozila.

NAJBOLJA UČINKOVITOST PRIJEVOZA TERETA U KLASI

Poslovni suradnik kao nijedan drugi s do 2,2 t nosivosti i do 17m3 teretnog prostora.

.

 

 

PRVO LAKO KOMERCIJALNO VOZILO S AUTONOMNOM VOŽNJOM

Zahvaljujući potpuno električnoj arhitekturi i električnom servo upravljanju, inovacije u zaštitnim značajkama su ključ ponude novog modela Ducato Šasija s kabinom, pružajući sigurnije radno mjesto i vožnju bez stresa uz funkciju pomoći suvozača. Razina 2 autonomne vožnje podiže model Ducato Šasija s kabinom s razine sustava jednog vozača na razinu višestrukog ADAS sustava, koji u različitim scenarijima može preuzeti upravljanje, ubrzavanje i kočenje.

Osnovni model
dostupan od

37.149 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja