; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

Fiat 500

Privlačno bezobrazna sorta

Nasmijano lice modela 500 dobilo je još više vragolasti izraz. Prednji kraj više namiguje zahvaljujući novim letvicama, poznatim brčićima i braniku koji zaokružuje trodimenzionalnu rešetku. Još atraktivniji, još pozitivniji, još više 500. Nova poli-eliptična prednja svjetla komuniciraju i kao da namiguju tami. Dok su nova dnevna pozicijska svjetla s LED tehnologijom inspirirana s nulom u logotipu 500, te tijekom noći odmah postaju prepoznatljivi dio ovog automobila.

Stvarni osjećaj klase i stila

Nepogrešivi profil modela 500 se ne mijenja, ali je dobio novi karakter zahvaljujući dvama novim dizajnima aluminijskih naplataka, 15″ svijetlo sivi i 16″ mat crni s oblikom dijamanta. Dizajn novog modela 500 unaprijeđen je s dvije nove boje karoserije: jako modernom i sunčanom pastel Corallo crvenom, te profinjenom i elegantnom Burgundy Aida metalik.

Osobnost i ljepota, savršena kombinacija

Smjeli stil vanjštine uključuje potpuno renoviranu unutrašnjost, koja je atraktivnija, elegantnija i profinjenija. Ponovo, model 500 je spreman da iznenadi. 

Karakter se može pronaći ...

Kao što je nova kromirana traka koja povisuje stražnji branik, koji uključuje svjetla za maglu i vožnju u nazad. Kao novi sklop stražnjih svjetala koji integrira stop svjetla, svjetla za vožnju u nazad i pokazivače smjera, te koji zaokružuje karoseriju. Neobično i smjelo rješenje, koje ističe kapacitet modela 500 da se kreće u smjeru inovacija bez da izgubi svoj trajni, prepoznatljivi duh.

Savršenstvo nije dodatak

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni. Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše.

Stil, stil, stil i još više stila. Novi materijali i tkanine za presvlačenje unutrašnjosti novog modela 500 direktno dolaze s najpoznatijih modnih pista. Tu je Glen tkanina u različitim bojama i nova fina Burgubdy koža s plavim umetcima, starinski detalj koji podsjeća na trendi boje 60-ih.

Osnovni model
dostupan od

89.171KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja