; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

Fiat 500C

Inspiriran visokom modom

Legende rastu i mijenjaju se. Kao novi 500C: uvijek najviše cool, sada je ponovo rođen još originalniji i sunčaniji nego ikada prije.

Njegova trendi strana

Straga, silueta novog modela 500C uključuje inovativni pomični krov s uglađenim električkim upravljanjem, te uključuje stakleni stražnji prozor, treće stop svjetlo i spojler. Ovaj dizajnerski detalj dostupan je u tri tona boje: bjelokost, crvenoj i crnoj.

Na novom modelu ističu se novi dizajnerski elementi, kao što je nova kromirana traka koja ističe stražnji branik, koji uključuje svjetla za maglu i vožnju u nazad. Ili kao novi sklop stražnjih svjetala koji integrira stop svjetla, svjetla za vožnju u nazad i pokazivače smjera, te koji zaokružuje karoseriju.

Neobično i smjelo rješenje, koje ističe kapacitet modela 500 da se kreće u smjeru inovacija bez da izgubi svoj trajni, prepoznatljivi duh.

Savršenstvo nije dodatak

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni.

Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše.

Sve je pod kontrolom

Novi upravljač specijalnog dizajna ukrašen je kromiranim elementima.

Inovativni 7″ TFT digitalni zaslon omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, kao što je prikaz brzine vožnje, broja okretaja motora, temperature i indikatora promjene stupnjeva, koji sugerira najbolji trenutak za promjenu stupnjeva, kao i prikaz putnog računala, koje vam omogućuje prikaz prijeđene udaljenosti, trenutne potrošnje goriva, domet s preostalom količinom goriva, itd.

Kako bi se zajamčila potpuna udobnost koju zaželite u ponudi su nova sjedala napravljena od još više ergonomskih materijala i konstruirana kako bi olakšala ulazak na stražnja sjedala.

Osnovni model
dostupan od

103.299KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja