; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

Fiat 500X Urban

Zavladajte gradom. SUV stvoren za uživanje u gradskom životu, danas i sutra.

Nova prednja svjetla, dnevna pozicijska svjetla i sklop stražnjih svjetala s LED tehnologijom. Osvježena unutrašnjost i vanjština.

Sagledajte grad kao nikad prije, s inovativnim novim LED prednjim svjetlima veće svjetline. Što je još bolje, svjetla štede do 66% energije u odnosu na standardne halogene lampe i traju puno duže!

Novi sklopovi stražnjih LED svjetala modela 500X, s pozadinom u boji karoserije, ističu nepogrešivi stil obitelji 500. Također su opremljeni LED lampama kako biste bili sigurni da će vas uočiti i primijetiti kamo god krenuli.

Sigurnost je na prvom mjestu

U jutarnjoj prometnoj gužvi ili pri gradskim svjetlima subotom uvečer. U centru ili predgrađu. Uživajte u gradu s mnoštvom tehnologije vožnje sljedeće generacije.

Uporabom kamere ugrađene iza vjetrobrana, sustav prepoznaje glavne prometne znakove i ograničenja brzine te odgovarajuće ikone prikazuje na ploči s instrumentima i upozorava vas ako se prebrzo vozite.

Održavajte trenutačnu brzinu sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova i inteligentnim tempomatom. Samo s jednim klikom možete namjestiti graničnu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koje je prepoznao sustav prepoznavanja prometnih znakova.

Ako se automobil pomakne iz vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera, upozorenje će se upaliti i oglasiti kako bi ukazalo na nehotični izlazak iz vozne trake te kako biste mogli odmah reagirati.

1.0 FIREFLY (120 KS)

U novi Fiat 500X ugrađuju se novi benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem, projektirani da osiguraju pravu ravnotežu voznih značajki i ekonomičnosti. Sukladni Euro 6D normi i s filtrom benzinskih čestica (GPF), ovi novi turbo motori osiguravaju snažna ubrzavanja i također su puno tiši.

MAX. BRZINA: 188 km/h
UBRZANJE (0-100 km/h): 10,9 s
MAX. SNAGA: 120 KS pri 5500 okr.
MAX. OKRETNI MOMENT: 190 Nm pri 1750 okr.
POTROŠNJA GORIVA: U gradu: 8,4 l; Izvan grada: 5,8 l; Kombinirano: 6,7 l
CO2 EMISIJE: 154 g/km

Pogledajte unutrašnjost

Stilski izvana i udoban iznutra. Novi Fiat 500X ima osvježenu unutrašnjost s umetcima od techno kože na sjedalima, armaturnoj ploči u boji karoserije i nepogrešivom 500X logotipu kao potpisu umjetnika na remekdjelu.

U novom Fiatu 500X Urban svaki detalj je dizajniran kako bi zajamčio najveću udobnost. Pa tako i novi ergonomski upravljač s integriranim audio kontrolama i nova redizajnirana ploča s instrumentima bolje čitljivosti.

Iskusite sljedeću generaciju 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti. Bluetooth hands-free, audio strujanje, čitač tekstualnih poruka i funkcija prepoznavanja glasa, aux-in audio i USB priključci i kontrole na upravljaču.

Osnovni model
dostupan od

155.720KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja