; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

FIAT PANDA 4x4

PUSTOLOVINA ZAPOČINJE OVDJE

Kamo god se uputili i bez obzira na vašu rutu, Panda 4x4 će se suočiti sa izazovom. Težak teren i terenske staze nisu izgovor; ovo je automobil s talentom da svaku malu prepreku pretvori u mogućnost za ozbiljnu zabavu.

UĐITE U KABINU

Nova Panda 4×4 jedini je gradski automobil koji nudi pogon na četiri kotača. Pravo višenamjensko vozilo, koje je spremno suočiti se s najtežim planinskim cestama i gužvom urbane džungle, s jednakim entuzijazmom. U čemu je tajna? Sustav pogona na četiri kotača s raspodjelom okretnog momenta prema potrebi koristi dva diferencijala, plus elektronski upravljanu spojnicu koja jednoliko i proporcionalno raspodjeljuje snagu na dvije osovine. Nova Panda 4×4 jamči prave terenske sposobnosti, a zahvaljujući funkciji elektronske blokade diferencijala, s lakoćom može svladavati najteže terene. Granica je samo vaš osjećaj za pustolovinu.

JAKO GRADSKI, JAKO TERENSKI

Tko kaže da 4×4 pogon ne može biti praktičan i zabavan? Nova Panda 4×4 ima kompaktne dimenzije i pustolovan duh. Što znači da vam pruža agilnost koju trebate u gradu – te sve terenske sposobnosti koje trebate kada pobjegnete na selo. Pozdravite rođenog istraživača koji se dobro snalazi i u gradu.

PRIPREMA, POZOR, ISTRAŽUJ

Uzmite branike sa ”4×4 dizajnom” s aluminijskom zaštitom i kombinirajte ih s bočnim letvicama s utisnutim logotipom 4×4. Tome dodajte veću visinu vožnje, 15” zatamnjene aluminijske naplatke, M+S gume i uzdužne krovne šine.

Osnovni model
dostupan od

109.490KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja