; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

FIAT TIPO SW

Fiat Tipo Station Wagon: udobnost i karakter modela Tipo i još više prostora za vašu obitelj.

Neka vas vode vaše odluke: novi Tipo Station Wagon Life osmišljen je kako bi vam olakšao svakodnevnu mobilnost i donio više radosti i sreće. Novi Tipo Station Wagon Life opremljen je najnaprednijom tehnologijom. S mnogim sigurnosnim sustavima, vaša će vožnja biti bezbrižna i sigurna. Dobrodošli u novi model Tipo Station Wagon Life.

U AUTOMOBILU

Od sada više ne morate odlučivati ​​između udobnosti i stila. S novim Tipo Station Wagon Life dobivate oboje. Upoznajte ga i dopustite mu da vas impresionira.

Novi Tipo Station Wagon Life opremljen je najnaprednijom tehnologijom. S mnogim sigurnosnim sustavima, vaša će vožnja biti bezbrižna i sigurna. Dobrodošli u novi model Tipo Station Wagon Life.

Tip Station Wagon Life pokreće učinkovit i ekonomičan benzinski motor. S novim Uconnect ™ 5, informacijsko-zabavnim sustavom nove generacije, inovacije su konačno prilagođene vašim potrebama. Međutim, pritom se ne morate odreći stila.

 

ZAŠTO NE BISTE RAZMAZILI SEBE…

Uz povećane performanse i smanjenu potrošnju LED tehnologije, nesumnjivo ćete vidjeti razliku u vožnji. Tehnologija LED svjetala ističe stražnji dio novog modela Tipo Station Wagon Life.

Iz bilo kojeg kuta ne možete mu odoljeti zbog novog dizajna i detalja. Kromirani detalji karoserije novog modela Tipo Station Wagon Life. Šira i s detaljima u mat sivoj boji: nova rešetka dizajnirana je da ostavi izvanredan prvi dojam. Novi Tipo Station Wagon Life nudi prostranu unutrašnjost putnicima svih veličina – čak i vrlo visokim – i na prednjim i na stražnjim sjedalima.

7-inčni radio omogućuje vam slušanje glazbe i pronalaženje i prikazivanje uputa, istodobno ističući estetski dizajniran interijer s elegantnim izgledom nadopunjenim sjajnim crnim obrubom.  Sve što trebate znati o putovanju jasno je istaknuto pred vama.

PRTLJAŽNIK

U njega možete ubaciti svoj cijeli život. Kao i život vaše djece. I pseći život.

Novi model Tipo Station Wagon Life prostrane unutrašnjosti i prtljažnika dimenzija 550 dm3, nudi puno prostora za veće komade prtljage i nudi veću udobnost obitelji i prijateljima.

Osnovni model
dostupan od

22.682 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja