; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

FIAT TIPO SW

Fiat Tipo Station Wagon: udobnost i karakter modela Tipo i još više prostora za vašu obitelj.

Moderan, elegantan i prostran. Uz sav prostor koji trebate za vas, vaš život i vašu obitelj.

Tipo Station Wagon je rođen udoban: zbog toga nudi u klasi vodeću prostranost u unutrašnjosti, pogotovo što se tiče prostora za noge, naprijed i nazad. Jer, ako nije opuštajuće, kakvo je to onda putovanje?

U AUTOMOBILU

Jednostavnost i bezbrižnost: Fiat Tipo Station Wagon standardno se oprema s nekima od najnaprednijih sigurnosnih sustava. Osim 6 zračnih jastuka i ESC sustava s Hill Holder funkcijom, uključuje ABS kočnice s elektroničkom raspodjelom sile kočenja (EBD), svjetla za maglu sa zakretnom funkcijom i sustav nadzora tlaka u gumama (TPMS).

ZAŠTO NE BISTE RAZMAZILI SEBE…

Tko kaže da ne biste trebali razmaziti vašu djecu? Pustite ih da slušaju omiljenu glazbu na platformama Deezer ili TuneIn, ili spojite njihov pametni telefon na Uconnect™ 7” HD LIVE tablet sustav. Ne morate ih prekinuti osim ako ne želite poslušati vijesti agencije Reuters ili baciti pogled na TomTom 3D mapiranje. A ako ste parkirani i čekate ih da obave svoje aktivnosti, zavalite se i provjerite novosti s društvenih mreža Facebook i Twitter.

PRTLJAŽNIK

U njega možete ubaciti svoj cijeli život. Kao i život vaše djece. I pseći život.

550 litara lako dostupnog prtljažnika s niskim pragom utovara i bez izvučenog ruba, kao i podesivi Magic Cargo Space sustav za maksimiziranje volumena i fleksibilnosti. A da ne zaboravimo Flip&Fold stražnja sjedala za potpuni teretni prostor do dužine od 1,80 m.

Osnovni model
dostupan od

130.670KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja