; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® AVENGER ELEKTIRČNI

PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI JEEP®

Pripremite se za avanturu bez premca. Novi Jeep® Avenger ima svoju premijeru u svijetu elektrifikacije, a krase ga jedinstvena kombinacija elegancije i sposobnosti.

Uživajte u bezbrižnom iskustvu. Prvi potpuno električni Jeep® savršen je spoj performansi i uzbudljive vožnje u modelu Jeep® koji je u potpunosti na električni pogon. Vožnja je jednostavna: samo 3 minute punjenja dovoljno je za prelazak 30 km uz brzo punjenje od 100 kW DC , što znači da automobil za dnevne potrebe možete napuniti u pauzi za kavu.

Sami birate način punjenja koji vam najbolje odgovara: u ponudi je više različitih rješenja za punjenje. Kad se umorite od svakodnevice, izađite u grad i uživajte u vožnji bez štetnih emisija sa svojim novim SUV vozilom.

VAŠ DOŽIVLJAJ

Moderna i digitalna unutrašnjost vozila Jeep® Avenger savršeno se slaže sa slobodom vašeg iskustva vožnje i izvrsnim funkcijama koje omogućuju vrhunsku povezivost. Nećete vjerovati koliko toga stane u vaš novi SUV: u naše pretince za odlaganje stane sve što nosite u torbi. Sve stvari iz vaše torbe, kao što su, primjerice, pametni telefon, ključevi od stana, boca s vodom, toaletna torbica i naočale, lako će pronaći mjesto kad uđete u automobil. Od svakodnevnih vožnji do vikend putovanja, postoje pametna i organizirana rješenja za odlaganje svega što vam treba. Svako putovanje pretvara se u avanturu pred vama. Uživajte u svojim putovanjima zahvaljujući toplim i udobnim sjedalima u ekskluzivnoj kombinaciji žute i crne boje, sa žutim detaljima na instrument ploči i ambijentalnim osvjetljenjem u više boja kojima možete izraziti svoje emocije.

ŠTO SVE DOBIVATE

Kad tražimo i kupujemo vozilo, ne biramo samo ono koje nam se sviđa, već ono koje nam nalikuje.

Novi Jeep® Avenger ističe se svojom odlučnošću i avanturističkim duhom u automobilu kompaktnih dimenzija. Njegova tehnologija Selec-Terrain® i sustav za pomoć pri kretanju nizbrdo omogućit će vam da se lako prilagodite svim vremenskim uvjetima na cesti (kiša, snijeg, skliski teren) jer vam, zahvaljujući velikoj visini od tla, novi Jeep® Avenger omogućuje lako suočavanje i s ekstremnim uvjetima.

SVE ŠTO SI MOŽETE ZAMISLITI

Novi Jeep® Avenger omogućit će da vaša putovanja budu još jednostavnija, i pružit će vam bolje iskustvo u vožnji. Zahvaljujući kombiniranim i naprednim sustavima za pomoć u vožnji za sustav autonomne vožnje razine 2*, pomoći će vam da održavate sigurnu udaljenost od vozila ispred i držite se na sredini prometnog traka aktivnim djelovanjem na kolo upravljača.

Za upravljačem novog vozila Jeep® Avenger možete se osloniti na dva digitalna zaslona od 10,5‘’: 100 % digitalni TFT i Infotainement sustava Uconnect™.

Osim toga, jednostavno možete priključiti i puniti svoj pametni telefon na podlozi za bežično punjenje. *samo električna verzija

Osnovni model
dostupan od

40.900 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja