; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® RENEGADE 4xe (PHEV)

LEGENDARNI STIL

Legendarne i izvanredne linije modela Renegade više su nego prikladne novoj 4xe plug-in hibridnoj tehnologiji. Inovacija u mobilnosti dolazi iz legendarnog stila.

SVIJET UDOBNOSTI

Interijer je dizajniran s fokusom na vozača i suputnike. Svestrani prostor za pohranu u kabini i prostrani prtljažni prostor pružaju udobnost svima u svim uvjetima. Međutim, različite kombinacije boja omogućuju vam da naglasite svoj jedinstveni stil.

Nadgledajte parametre svog vozila, planirajte i odaberite način punjenja. Također pronađite najbližu stanicu za punjenje. Sve to na jednom ekranu. Infotainment sustav u plug-in hibridnom vozilu Jeep Renegade kombinira sve najnovije značajke kako bi se hibridna mobilnost iskoristila na maksimalan način.

UVIJEK SPREMNI ZA SVE

Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe štiti vas s više od 60 sigurnosnih i zaštitnih značajki i sustava, kao što su: sustav upozorenja na sudar, sustav automatskog kočenja u nuždi, sustav upozorenja na napuštanje trake, sustav nadzora mrtvog kuta, kamera za vožnju unatrag, automatski sustav bočnog i parkiranja unatrag i još mnogo toga.

Marka Jeep obnovila je pogon na četiri kotača kombinirajući konvencionalni pogon 4×4 s električnim motorom. To odražava se odražava u boljim performansama, potpunoj udobnosti vožnje te istodobno nižoj potrošnji goriva i nižim emisijama CO2.

 

LAKO PUNJENJE

Novi plug-in hibrid Jeep 4xe standardno je dostupan s kabelom za punjenje koji vam omogućuje jednostavno punjenje baterije od 11,4 kWh kod kuće u standardnoj zidnoj utičnici. Još brže punjenje može se postići učinkovitim vlastitim punjačem easyWallbox ili naprednijim modelom Connected Wallbox, koji omogućuje punjenje za manje od dva sata (do 7,4 kW) i dostupan je kao zasebna opcija. Sustav automatski prilagođava kapacitet punjenja kako bi izbjegao moguće prekide napajanja

Osnovni model
dostupan od

48.400 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja