; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® RENEGADE E-HYBRID

IZGLED KOJI ĆE DUGO TRAJATI

Novi Jeep® Renegade ide kamo ostala SUV vozila ne mogu. Nova vanjština plijeni poglede, potpuno novi poboljšani program benzinskih i prerađenih dizelskih motora oduševljava maštu, a nove, napredne sigurnosne značajke, dio osnovne opreme svih oprema, pružaju potpunu sigurnost u vožnji.

IZVRSNA UNUTRAŠNJOST

Kada se avantura ukaže, automobil mora biti spreman. Upravo se zato u unutrašnjosti novog vozila Jeep® Renegade nalaze domišljata rješenja za odlaganje, materijali visoke kvalitete i nova, pažljivo obrađena, središnja konzola. Njegova prostranost i najveća širina u klasi znače da kamo god da idete, možete ponijeti sve što vam treba. I dok Renegade prihvaća svoje naslijeđe, pun je najmodernijih tehnoloških značajki kao što su USB priključci u drugom redu da biste što više uživali u svakom putovanju. U unutrašnjosti vozila Jeep® Renegade prikazana je vrhunska izrada uz inovativne materijale. Tu su istaknute karakteristike proizašle iz ekstremnih sportova do ergonomski oblikovanih sjedala koja avanturi dodaju udobnost. Unutrašnjost novog vozila Jeep® Renagade, nadahnuta legendarnim nasljedstvom vozila Jeep®, kombinacija je materijala visoke kvalitete i funkcionalnih značajki. Meke dodirne ploče susreću se s odvažnim funkcijskim elementima kao što su držači za putnike.

 

 

UVIJEK POD KONTROLOM

Novi Jeep® Renegade ostaje vjeran legendarnom stilu Jeepa ne zaobilazeći nove trendove u dizajnu. LED svjetla, prednja svjetla i krovne šipke u boji tek su dio karakterističnih značajki. Vanjština vozila Renegade sada je dodatno naglašena. Uživajte na otvorenom birajući dostupan krov My Roof uz svoj Jeep® Renegade. Ova posebna vrsta krova samo za ovaj segment vozila opremljena je krovnim otvorima koji se lako skidaju i omogućuju pogled prema nebu koko oduzima dah. Istaknite se i u marku uz LED farove verzija Limited i Trailhawk, svjetlima za maglu, stražnjim i stop svjetlima. Ona donose 50 % jasnije svjetlo za bolju vidljivost uz 30 % veću učinkovitost dajući vozaču više vremena za primjećivanje bilo kakve opasnosti.

UVIJEK U DOTICAJU

Urbane avanture traže moderna rješenja za odlaganje. Zato se na vozilu Jeep® Renegade nalaze značajke koje onemogućuju pomicanje predmeta kao što je utor za pametni telefon na središnjoj konzoli i mrežica na konzoli, savršena za odlaganje mini iPada.

Osnovni model
dostupan od

28.900 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja