; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® WRANGLER

IKONA ŽIVI DALJE

Zabava i sloboda idu ruku pod ruku s modelom Jeep® Wrangler. Ne samo da utjelovljuje klasičan dizajn vozila marke Jeep i inženjering koji donosi dokazanu učinkovitost u svim vremenskim uvjetima i izvancestovnoj vožnji, već ima i uklonjivi krov i vrata, što doista omogućuje iskustvo vožnje na otvorenom.

PRIPREMITE SE ZA VOŽNJU ŽIVOT

Avanture vas često odvode na nepoznata mjesta. Zato model Jeep® Wrangler ima više od 75 sigurnosnih i zaštitnih značajki u osnovnoj i dodatnoj opremi koje vam pomažu pri smanjenju opasnosti i štite vas i putnike kako biste neometano i bezbrižno istraživali nove teritorije. Sloboda se ne svodi samo na otvoreni prostor. Avanturistički duh jednako je prisutan i naglašen u unutrašnjosti modela Jeep Wrangler koja jednostavno oduševljava svojom udobnošću i praktičnošću. Važne komande su na dohvat ruke, a pretinci za odlaganje pametno su smješteni zajedno s najnovijom inačicom sustava Uconnect. 

SIGURNOST JE NA VAŠOJ STRANI

Napredni sustavi za sigurnost dostupni u dodatnoj opremi obuhvaćaju najnaprednije sustave aktivne sigurnosti koji vam omogućuju bezbrižno putovanje. Obuhvaćaju sustav upozorenja na udarac sprijeda punom brzinom s aktivnim kočenjem, prilagodljivi regulator brzine s automatskim mjenjačem i poboljšani prilagodljivi regulator brzine s ručnim mjenjačem sa šest brzina.

SUPROTSTAVITE SE MAJCI PRIRODI

Sposobnosti modela 2019 Jeep® Wrangler rezultat su preko 75 godina usavršavanja sustava 4×4. Sustavi Command-Trac® i Rock-Trac® 4×4 jamče snažno držanje ceste na teškim terenima i u otežanim vremenskim uvjetima, dok novi sustav Selec-Trac® Full-Time 4×4 omogućuje jednostavnije korištenje. Trakcija se uglavnom svodi na učinkovit prijenos snage motora na tlo. Wrangler je dostupan s tri različita sustava 4×4 za svladavanje nekih od najnepredvidljivih uvjeta.

Osnovni model
dostupan od

463.590KN
Dostupne boje

2022 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja