; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® WRANGLER

IKONA ŽIVI DALJE

Zabava i sloboda idu ruku pod ruku s modelom 2019 Jeep® Wrangler. Ne samo da utjelovljuje klasičan dizajn vozila marke Jeep i inženjering koji donosi dokazanu učinkovitost u svim vremenskim uvjetima i izvancestovnoj vožnji, već ima i uklonjivi krov i vrata, što doista omogućuje iskustvo vožnje na otvorenom.

VANJŠTINA

Sada možete još jednostavnije dobiti jasan pregled nad stazom kojom vozite zahvaljujući preklopivom vjetrobranskom staklu koji se jednostavnije preklapa i sklapa jer treba ukloniti samo četiri vijka u odnosu na njih 28 na prethodnom modelu. 
Baš poput vas, Wrangler ostaje odan originalu i dizajniran je kako bi vam pružio potpuni učinak otvorenog prostora. S vratima koja se uklanjaju, dostupnim opcijama tvrdog i mekog krova i sklopivim vjetrobranskim staklom, na raspolaganju vam je više različitih načina da počnete uživati u dobrim stvarima.

SIGURNOST JE NA VAŠOJ STRANI

Napredni sustavi za sigurnost dostupni u dodatnoj opremi obuhvaćaju najnaprednije sustave aktivne sigurnosti koji vam omogućuju bezbrižno putovanje. Obuhvaćaju sustav upozorenja na udarac sprijeda punom brzinom s aktivnim kočenjem, prilagodljivi regulator brzine s automatskim mjenjačem i poboljšani prilagodljivi regulator brzine s ručnim mjenjačem sa šest brzina.

SUPROTSTAVITE SE MAJCI PRIRODI

Sposobnosti modela 2019 Jeep® Wrangler rezultat su preko 75 godina usavršavanja sustava 4×4. Sustavi Command-Trac® i Rock-Trac® 4×4 jamče snažno držanje ceste na teškim terenima i u otežanim vremenskim uvjetima, dok novi sustav Selec-Trac® Full-Time 4×4 omogućuje jednostavnije korištenje. Trakcija se uglavnom svodi na učinkovit prijenos snage motora na tlo. Wrangler je dostupan s tri različita sustava 4×4 za svladavanje nekih od najnepredvidljivih uvjeta.

Osnovni model
dostupan od

447.011KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja