; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® WRANGLER UNLIMITED 4xe ( PHEV )

IKONA ŽIVI DALJE

Zabava i sloboda idu ruku pod ruku s modelom Jeep® Wrangler. Ne samo da utjelovljuje klasičan dizajn vozila marke Jeep i inženjering koji donosi dokazanu učinkovitost u svim vremenskim uvjetima i izvancestovnoj vožnji, već ima i uklonjivi krov i vrata6, što doista omogućuje iskustvo vožnje na otvorenom.

VANJŠTINA

Model 2019 Jeep Wrangler ostaje odan svom naslijeđu s ikonskim okruglim prednjim svjetlima i prednjom rešetkom sa sedam utora kao i rezervnim kotačem pune veličine te izbočenim stražnjim svjetlima. Ali ako pogledate pobliže, vidjet ćete da se Wrangler ističe svojim nadogradnjama i poboljšanjima.

MODEL S POGONOM NA SVA ČETIRI KOTAČA KOJI ULIJEVA POVJERENJE

Wrangler je opremljen kotačima i branicima koji se ističu u svakoj razini opreme. Elegantni branici u boji karoserije u osnovnoj su opremi za model Sahara i dostupni kao dodatna oprema za model Rubicon, dok su robusni crni branici u osnovnoj opremi za modele Sport i Rubicon. Prošireni branici na modelu Rubicon su povišeni i predviđeni za standardne „off-road” gume za sve vrste terena od 33 inča. Mogu se kombinirati s gumama do 35 inča.

UZDAJTE SE U VELIKU SNAGU

Model 2019 Jeep® Wrangler izrađen je na dokazanoj tradiciji pametnog dizajna u kombinaciji s preventivnim inženjeringom. Od naprednog sustava prednjih i bočnih zračnih jastuka do snažnih čeličnih greda koje povećavaju otpornost na bočne udarce i jamče veću krutost vozila, Wrangler je spreman za zaštitu putnika.

Osnovni model
dostupan od

80.815 € - ( 608.900 kn )KN
Dostupne boje

2023 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja