; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

NOVI JEEP® CHEROKEE

U POTRAZI ZA NOVIM ISKUSTVIMA

Cherokee možda izgleda malo drugačije izvana, ali legendarne dizajnerske značajke marke Jeep® uvijek su prisutne. Od trapezoidnih koševa blatobrana do karakteristične prednje rešetke sa sedam utora, model 2019 Jeep® Cherokee ponosno nosi povijesne i karakteristične dizajnerske značajke marke.

PROMJENE U DIZAJNU MODELA CHEROKEE

2019 Jeep® Cherokee ima malo osvježen bezvremenski dizajn vanjštine s istaknuto promijenjenim prednjim krajem i vratima prtljažnika. Poboljšana premium LED prednja svjetla i svjetla za maglu, dnevna svjetla i lagano redizajnirana prednja rešetka i maska sa sedam utora modelu Cherokee daju profinjen izgled i nepogrešivo dinamičnu eleganciju.

ELEGANTNI DETALJI U UNUTRAŠNJOSTI

Unutrašnjost modela Cherokee elegantna je i profinjena do najsitnijih detalja. Grijano i kožom presvučeno kolo upravljača dostupno u dodatnoj opremi dobrodošli je dodatak za zimske mjesece, dok upadljivi kromirani ukrasni dijelovi u unutrašnjosti dodatno naglašavaju i ističu eleganciju kola upravljača, središnje konzole, kugle ručice mjenjača i kvake vrata.

USPJEŠNO SVLADAVANJE TEŠKIH TERENA

Sustav za upravljanje trakcijom Jeep® Selec-Terrain® pruža snagu i sposobnost za svladavanje gotovo svega što majka priroda stavi na vaš put. Pet učinkovitih načina rada: Auto, Sport, Snow, Sand/Mud i Rock posebno su osmišljeni za osiguranje najviše razine stabilnosti pri vožnji tako što upravljaju s 12 sustava vozila.

Osnovni model
dostupan od

419.949KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja