; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

NOVI JEEP® RENEGADE

IZGLED KOJI ĆE DUGO TRAJATI

Novi Jeep® Renegade ide kamo ostala SUV vozila ne mogu. Nova vanjština plijeni poglede, potpuno novi poboljšani program benzinskih i prerađenih dizelskih motora oduševljava maštu, a nove, napredne sigurnosne značajke, dio osnovne opreme svih oprema, pružaju potpunu sigurnost u vožnji.

IZVRSNA UNUTRAŠNJOST

Osim dovoljno prostora za pet putnika i prtljagu, novi Jeep® Renegade opremljen je i brojnim domišljatim pretincima za odlaganje kao pomoć pri potpunom doživljaju avanture. Njegova prostranost i najveća širina u klasi znače da kamo god da idete, možete ponijeti sve što vam treba. I dok Renegade prihvaća svoje naslijeđe, pun je najmodernijih tehnoloških značajki kao što su USB priključci u drugom redu da biste što više uživali u svakom putovanju.

 

UVIJEK POD KONTROLOM

Kamo god da vas avantura odvede, uživat ćete a 60 naprednih sigurnosnih i zaštitnih značajki u vozilu. One uključuju napredni sustav upozorenja na izbjegavanje izbjegavanje frontalnog sudara, napredni sustav upozorenja na izlaz iz prometnog traka LaneSense®, prilagodljivi regulator brzine, automatski sustav pomoći pri parkiranju Park Sense®, nadzor mrtvog kuta, upozorenje na bočni promet otraga te novi sustav prepoznavanja prometnih znakova i pametni ograničivač brzine.

UVIJEK U DOTICAJU

Zahvaljujući uslugama Uconnect™ LIVE nikada se ne gubi kontakt tijekom svih boravaka na otvorenom. Omogućen je potpuni pristup pametnom telefonu putem dodirnih komandi u vožnji i radi sa sustavima Apple CarPlay® i Android Auto™. Produbite svoj doživljaj vožnje uz Jeep® Skills. Dio je značajke Uconnect™ LIVE i mjeri vožnju prema parametrima putovanja dajući vam analizu nakon putovanja. Unesite izazove, ispitajte se istražujući trase koje vam predlaže Jeep® i ostvarite nove ciljeve prije no što podijelite svoje rute i ostvarenja sa zajednicom Jeep®.

Osnovni model
dostupan od

155.370KN
Dostupne boje

2020 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja